Aktuelno

Najnovije vijesti, saopštenja...

Sociološki centar Crne Gore (SOCEN) raspisuje konkurs za srednjoškolce, za dostavljanje eseja na temu Zajedno do kulturne raznolikosti i multikulturalnog razumijevanja. Pravo prijave na konkurs, odnosno dostavljanja eseja imaju srednjoškolci iz svih crnogorskih opština.

Najbolji eseji objaviće se u okviru zbirke koja će se štampati u 100 primjeraka, promovisati i distribuirati svim školama i omladinskim organizacijama. Konkurs za objavljivanje zbirke eseja za mlade na temu Zajedno ka kulturnoj raznolikosti i multikulturalnom razumijevanju realizuje se u okviru projekta Njegovanje multikulturalizma u obrazovnom procesu kao garant multivjerskog i multietničkog sklada koji finansira Američka ambasada u Podgorici i koji, između ostalog, ima za cilj promociju multikulturalnih vrijednosti u nastavnoj praksi u srednjim školama.

Eseji se dostavljaju najkasnije do 10. maja 2022. na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.   sa naznakog Prijava na konkurs za objavljivanje zbirke eseja za mlade na temu Zajedno ka kulturnoj raznolikosti i multikulturalnom razumijevanju. Uz esej potrebno je dostaviti: ime i prezime učenika, razred i naziv srednje škole koju pohađa.

Izvor: Saopštenje za javnost Mreže za mlade

Priredila: Anđela Miličić

Veličina fonta