Aktuelno

Najnovije vijesti, saopštenja...

JOŠ JEDNA INICIJATIVA U VANREDNIM OKOLNOSTIMA

Telenor je svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio da besplatno aktiviraju mjesečni dodatak ,,Uči doma“, i tako dobiju deset gigabajta interneta za pristup nastavnom sadržaju i video lekcijama na istoimenoj platformi i aplikaciji. Za aktiviranje ovih servisa potrebno je da korisnici instaliraju aplikaciju Moj Telenor, koju besplatno mogu preuzeti sa Google ili Apple ,,prodavnica“.

,,Želimo da omogućimo svim đacima u Crnoj Gori da besplatno pristupe nastavnom sadržaju online, bez brige o troškovima za potrošnju interneta. Ova naša inicijativa usmjerena je na učenike i njihove roditelje, kojima želimo da olakšamo trenutnu situaciju i učenje na daljinu učinimo što dostupnijim svima“, kaže Brano Đurović, direktor Marketinga u Telenoru.
To je još jedna od inicijativa koje Telenor uvodi u vanrednim okolnostima, kako bi omogućio građanima Crne Gore da ostanu povezani, istovremeno štiteći svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih. 
Kako bi boravak kod kuće korisnicima učinio još ugodnijim, Telenor je omogućio i besplatan pristup i dodatnih 10 gigabajta za Nickelodeon, popularni servis za gledanje dječijih programa i igranje igrica. Podsjećamo, Telenor je nedavno, prvi u Crnoj Gori, lansirao  Bookmate, aplikaciju koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, koju korisnici mogu besplatno koristiti mjesec dana.
Aplikacija Moj Telenor omogućava uvid u stanje na računu u realnom vremenu, kao i podatke o količini potrošenog interneta. Osim toga, putem aplikacije moguće je aktivirati aktuelne tarifne dodatke i savremene digitalne servise.

Više informacija dostupno je na www.telenor.me 

Izvor: Portal Vijesti

 

Veličina fonta